nlc.hu
Otthon

Macska, aki lehúzza a vécét

Ismerd meg Kait, a macskát, aki mindig lehúzza maga után a vécét! – videó

A huncut macska annyit öblíti éjjelente a vécét, hogy igencsak megugrott a gazdi vízszámlája.

Amikor Sabrina Louise fürdőszobáját elárasztotta a víz, még nem sejtettek okát. Esténként ugyan hallotta, hogy a vécé teljesen leöblít, de azt feltételezte, valami probléma adódott a vízvezetékkel, aztán mikor nem talált hibát, eltűnődött, vajon mi állhat a fantomöblítések hátterében…

Ismerd meg Kait, a macskát, aki mindig lehúzza maga után a vécét - videó

Ismerd meg Kait, a macskát, aki mindig lehúzza maga után a vécét – videó (Fotó: Misadventures of Kai/Facebook)

Ekkor kapta rajta huncut macskáját, Kait, aki a fürdőszoba ajtaja körül lopakodott. A cicát eddig is lenyűgözte a vécéöblítés, és mindig kíváncsian követte a lehúzott víz útját, de hogy egyedül is le tudja húzni, azt álmaiban sem gondolta volna a gazdi.

„Aztán elkezdte előttem öblíteni a vécét. Teljesen a megszállottja lett – mondta el a nő. – Megpróbáltam lefedni az ülőkét, de Kai így is öblít, ha pedig bezárom az ajtót, hangosan nyávog.”

Louise szerint a cica főleg esténként kap rá szenvedélyére. Amikor ráüvölt, ne öblítsen többet, Kai nyávogva kirohan, hozzábújik, dorombol, majd újra öblít… Mániája a rezsi túlzott növekedését okozta, emiatt estére el kell zárni a vizet. Ugyan megpróbálta kinyitni, a mancsa nem elég ügyes ehhez.

(via)

Még több mókás teremtmény

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top