nlc.hu
Otthon

Ez a nő sokáig nem tudta, hogy egy titkos zugot rejt a fürdőszobája - videó

Ez a nő sokáig nem tudta, hogy egy titkos zugot rejt a fürdőszobája – videó

Már hónapok óta a házban él, de csak most talált rá a rejtekhelyre.
titkos hely, kisház

Egy TikTok-videó terjed, amelyben egy fiatal nő azt mutatja, hogyan fedezett fel teljesen véletlenül egy titkos szobát a fürdőszobájában.

@cattccc

We discovered a secret room in the coolest place... #fyp #housetour #hiddenroom #london

♬ original sound - farles

„Titkos szobát fedeztünk fel a legmenőbb helyen” – írta a videójához, és tényleg remek kis zugot talált a kifordítható szekrény mögött. Rengetegen hozzászólás érkezett a bejegyzéshez. Például ilyenek:

„Ez tökéletes lenne arra, hogy csak feküdjek ott, és hallgassam, ahogy az eső az ablakon kopog” – írta az egyik hozzászóló, míg egy másik megkérdezte, hogy mi a pici helyiség értelme, egy harmadik illető pedig azt írta, csak a kis rejtekhely miatt venné meg a házat.

Sokan viszont nem hitték el, hogy tényleg csak most talált rá a rejtett helyre. „Hogy nem vette észre, hogy kerekek vannak a polcon?” – írta az egyik hitetlenkedő.

Pár héttel korábban egy másik videó is nagy port vert a TikTok-on, abban egy másik nő a fürdőszobatükör mögött talált egy meglepetést. A videóból kiderül, hogy a nő arra lett figyelmes, hogy hideg szél kavargott a lakásban, annak ellenére, hogy egyetlen ablak vagy szellőzőnyílás sem volt nyitva, a huzat pedig a fürdőszoba tükörhöz vezetett. Miután leemelte a tükröt a legnagyobb döbbenetére, nemcsak egy szobát, hanem egy kisebb, romos lakást talált.

Fotó: Pexels

(Yahoo)

Még több érdekesség:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top