nlc.hu
Otthon

A konyhafalban találták meg a beszorult macskát

Vettek egy házat, majd három héttel később megtalálták az előző tulaj macskáját a falban

Amikor a házat vásárolták, az előző tulajdonos elmondta nekik, hogy eltűnt a macskája. Arra azonban nem számítottak, hogy hetekkel később ily módon fog előkerülni.

Glyn Stafford a feleségével az angliai Derbyshire-ben vásárolt új házat. Mivel az előző tulajdonos elmondta, hogy épp a kiköltözés előtt veszett el a macskája, Staffordék a ház elé kiraktak egy kis tejet és macskaeledelt, hátha a cica visszatér és visszaadhatják a gazdájának. Viszont teltek a napok és a hetek, a macska pedig nem jött. Pár héttel a beköltözésük után a házaspár egyszer csak nyávogást hallott a konyha egyik fala mögül – derül ki a Fox News cikkéből.

Képünk csupán illusztráció (fotó: Pixabay)

Képünk csupán illusztráció (Fotó: Pixabay)

Ezután Glyn rövid kutakodásba kezdett és felfedezte Molly cicát két falrész közé szorulva. Telefonon kihívta az állatmentőket, akik gyorsan a helyszínre siettek. Az állatmentők egy nagyon rossz állapotban lévő, lefogyott és beszorult cicát találtak, akit azonnal elvittek az állatorvos. A doktor szerencsére megállapította, hogy nincs nagyobb baja, csak újra fel kell táplálni, és minden rendben lesz. Az állatorvos végül értesítette Molly gazdáját és visszaadta neki a macskát. A házaspár gyanúja szerint a cica a szemétledobón keresztül találta meg a falak közti rést, ahová valahogy bement, de már nem tudott onnan kikeveredni.

További macskás hírek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top