nlc.hu
Otthon

Itt a kentaur-bringa

Ez a férfi megcsinálta a kentaur-biciklit, mi meg csak ámulunk és bámulunk

A férfi, akinek annyi szabadideje volt, hogy csinált magának egy kentaur-bringát.

Néhány éve Kyle Scheele látott egy eladó tandembiciklit, és rögtön azon kezdett kattogni az agya, hogy mit tudna kezdeni vele. Az első gondolata az volt, hogyha a hátsó ülést leszedné, és egy ló hátsó felét formázná meg oda kartonpapírból, akkor biciklizés közben úgy nézne ki, mintha egy kentaur hajtaná a kerékpárt. A legtöbben egy ilyen gondolaton csak röhögnének egyet, majd elhessegetnék, de nem Kyle: ő valóban megépítette a kentaur kerékpárt, és még egy videót is pakolt ki róla a TikTokra – írta meg a Unilad.

@kylescheele

“Some men see things and ask ‘Why?’ Other men see tandem centaur bicycles and ask ‘Why not?’” -Me (paraphrased) ##fyp ##bussin ##bicycle ##make

♬ FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian Graetz

Mivel rákeresett a Google-n, és senkit nem talált, aki valami hasonlót készített volna, így nem volt más választása, el kellett készítenie. Időnként felpattan rá, és kimegy a szokatlan bringával az utcára. Ilyenkor elmondása szerint mindig nagy feltűnést kelt. A bringájáról szóló videóját már több mint 2,2 millióan látták. Később Kyle beszámolt arról, hogy a biciklit még néhány éve építette, és mivel egy pajtában, rossz körülmények között tárolta, a lovas része megázott és tönkrement, szóval mostanság nem fogjuk ezt a csodajárgányt viszontlátni az utcákon.

Különleges biciklik a nagyvilágból:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top