nlc.hu
Otthon

Megszállottan gyűjti a plüss Füleseket ez a lány

Nem fér el a szamaraktól az ágyban a Füles-mániás lány pasija

Másfél millió forintot érhet a sok Füles.
Füles

Fülest nyilván senkinek sem kell bemutatnunk: Róbert Gida szögelt farkú szamarát mindenki ismeri, aki az elmúlt 50 évben volt gyerek, vagy akinek van gyereke. Skye Stacey-t viszont be kell mutatnunk: a brit lány ugyanis húsz éve, azaz hatéves kora óta megszállottan gyűjti Fülest, mármint a plüsskiadásait. Jelenleg 127 példánynál tart, furcsa hobbijára eddig 4000 fontot, azaz másfél millió forintot költött. A plüssfigurákon túl párnái, ruhái, papucsai, játékfigurái és táskái is vannak, természetesen mind tele Füles-motívummal.

A lány boldog, a pasija kevésbé: Matt szó szerint nehezen illik a képbe a sok-sok plüssjáték mellett. (Között.) Amikor összejöttek, Skye nem mondott semmit mániájáról, még akkor sem, amikor megbeszélték, hogy bemutatja szüleinek, szóval finoman fogalmazva volt meglepetés, amikor belépett a lány szobájába – mesélte a fiú a Metrónak. (Képekért erre tessék.)

Azóta is probléma, hogy az ágyon fekvő szamaraktól nem fér el, minden éjjel véletlenül lerúg egyet-egyet, Skye pedig nem hajlandó lepakolni őket: Füleséknek az ágyon a helyük. Igaz, Matt lassanként megszerette a figurát, már csak azért is, mert rengeteg örömet okoz barátnőjének. Azóta összeköltöztek; a lakás fele Matté és focis kegytárgyaié, a másik felét Skye úgy pakolja tele Fülessel, ahogy csak szeretné. Skye egyébként a világért nem válna meg kollekciójától; még mindig megvan neki a húsz éve kapott első Füles. A kapcsolatuk Mattel pedig köszöni, rendben van: nyolc éve vannak együtt.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top