nlc.hu
Otthon

Animációs kisfilm az éttermi és szállodai szabályokról Győrfi Pállal

Rajzolt Győrfi Pál magyarázza el az éttermi és szállodai szabályokat

Az éttermekre, szállodákra, utazásra vonatkozó szabályokat ismerteti egy új, Győrfi Pállal készült animációs kisfilm.
Győrfi Pál animáció

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a következő napokban intenzív oktató kampányt folytat egy kisfilm segítségével, hogy mindenki megismerje a biztonságos utazás szabályait – közölte az MTÜ.

A közlemény szerint a négymilliomodik védőoltás beadásával újabb lépcsőfokhoz érkezett az ország a koronavírus elleni küzdelemben: újraindulhattak a belföldi utazások, újra fogadhatnak vendégeket a szállodák és az éttermek. A biztonság továbbra is elsődleges, ezért a legfontosabb szabályokat az ügynökség Győrfi Pál segítségével egy online kisfilmben gyűjtötte össze és mutatja be.

Az online kisfilm ismerteti, hogy milyen szabályokra kell figyelniük a szálláshelyen, éttermekben, vagy éppen a sportlétesítményekben. A kisfilm a különböző online platformokon, szakmai szövetségek közvetítésével és a Magyar Turisztikai Ügynökség weboldalán lesz látható, valamint a YouTube-on tekinthető meg.

(MTI)

Győrfi Pál az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top