nlc.hu
Otthon

Rejtélyes ajtó a lépcsőházban

“Ne menj be oda, szellemek laknak ott”

Írták a kommentelők annak a nőnek, aki egy rejtélyes ajtót mutatott meg a házából egy videóban. Szellemekről persze szó nincs.

Azt mondják, minden régi háznak van valami titka, és hogy sosem lehet tudni, mi bújik a recsegős parketta alatt, vagy a régi pince zugaiban.  Lindsay Grummett egy 148 éves házba költözött be, és a TikTokon mutatta meg új otthonát. Azt mondta, hogy azért döntött úgy, hogy ezt a házat veszi meg, mert nagyon megtetszett neki a hálóban lévő natúr téglafal.

kísértetház

Kísértetház / Fotó: Unsplash

A videóban elmeséli, hogy amikor újította a házat, akkor gondolkozott el azon, hogy vajon mit rejt egy lépcsőfordulóban található rejtélyes ajtó, ami látszólag a fenti fürdő alá vezet. Amikor kinyitotta, kiderült, hogy az ajtó mögötti rész félig be van falazva, és látszik, hogy egy lépcső vezet felfelé a fürdőszoba irányába. Megmutatjuk, miről beszélünk:

@grummlinds

My house may or may not have a secret passage... and probably a few ghosts. ##fypシ

♬ original sound - Lindsay Grummett

Lindsay rengeteg kommentet kapott, hogy biztos szellemek lakoznak odabent, és hogy tán jobb, ha egyedül nem bontja ki a falat. Ettől kicsit beijedt, és tényleg nem nyitotta ki, de végül csak kíváncsi volt. Szellemekről persze szó nincs, a lépcső azért vezetett arrafelé, mert anno a fürdő padlásszoba volt, és azon a lépcsőn lehetett megközelíteni. Az eredeti videó így is nagyot szaladt, eddig több mint 8 millióan látták. 

(FOXNEWS

Szellemkérdés:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top