nlc.hu
Otthon

Ez a lány kísérteties lakást vett ki az Airbnb-n

Kivett egy lakást az Airbnb-n, és egy üres bevásárlóközpontot talált alatta

Egy fiatal nő TikTok-videóban osztotta meg, milyen kísérteties élményben volt része, amikor rájött, hogy az Airbnb-n kivett szállása alatt egy teljesen üres és kihalt bevásárlóközpont fekszik.

Claire Scheulin a barátnőjével utazott, ezért közösen vettek ki egy lakást az Airbnb-n. Magára a lakásra egy rossz szót sem tud mondani, az azonban kissé beparáztatta, amikor rájött, hogy a lakása alatt egy komplett és teljesen üresen álló bevásárlóközpont fekszik, ami azért ad egy kis extra kísérteties hangulatot a szállásának – írta meg a Fox News.

Az első videójában Claire még csak a hely hangulatát kívánta visszaadni, egy később videóban azonban tisztázta, hogy az apartmanok és a pláza egy épületben találhatók: az előbbiek működnek, az utóbbiak azonban nem. A lány elmondása szerint az egész nagy bevásárlóközpontban csupán egyetlen kávézó működik. Kíváncsiak lennénk a forgalmukra… A lány azt már nem akarta elárulni, hol van pontosan a hely – arra hivatkozva, hogy még mindig ott van –, ahol szállást vett ki, de a képek alapján a követői megfejtették, hogy egy floridai bevásárlóközpont épületéről van szó. Azért valljuk be, ennél furább helyeket is ki lehet bérelni az Airbnb-n.

Készülsz már az idei nyaralásra?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top