nlc.hu
Otthon

Megtalálta az ébresztőórát, amelyre elhunyt édesanyja mondott üzenetet

23 év után megtalálta az ébresztőóráját, amelyen az elhunyt édesanyja hagyott üzenetet

A 41 éves családapa most találta meg a régi ébresztőóráját, amelyre a már elhunyt édesanyja mondott fel ébresztő üzenetet. Ez volt az egyetlen hangfelvétel tőle.
Régi ébresztőóra

A 41 éves Ed Morrish nemrégiben a garázsában keresett valamit, amikor a kezébe akadt egy régi ébresztőóra, amit 23 évvel ezelőtt kapott az azóta már elhunyt édesanyjától.

Az angol férfi pontosan emlékezett az óra történetére: 1998-ban egyetemre ment, és az édesanyja ajándékozta neki az órát. Egy igen különleges darabról van szó, ugyanis hangot lehet felvenni vele, hogy az legyen az ébresztő.

De az tette igazán különlegessé az órát, hogy Morrish édesanyja mondott fel rá egy ébresztő üzenetet. Miután édesanyja 2006-ban meghalt, a rövid hangfelvétel egy megható emlékké vált.

Ébresztő, Edward

– mondja a férfi édesanyja az órára rögzítve, ami az egyetlen hangfelvétel tőle.

Morrish alig hitte el, hogy 23 évet és több költözést kibírt az óra. Az elem már kezdett kifolyni benne, de kicserélte, letakarított az érintkezőket, és ismét megszólalt az ébresztő. „Nagyon jólesett újra hallani a hangját, és persze nevettem, mert annyira röhejes volt, hogy az ő hangjával ébresztett az óra” – mondta a férfi.

A hangfelvételt megmutatta a 9 és 11 éves gyerekeinek is, akik le voltak nyűgözve, hogy hallhattak a nagymamájuk hangját.

A nem mindennapi esetben még volt egy csavar: miután Ed története elterjedt az interneten, maga az óra feltalálója, Tom Lawton is jelentkezett, aki azt mondta, hogy nagyon meghatotta a történet.

(Kiemelt kép: Unsplash/Elland Gee)

(Unilad)

Elhunyt szülők különleges emlékei:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top