nlc.hu
Gasztro

Síron túlról vette meg a fia első legális sörét

6 éve halt meg az apa, de arról még gondoskodott, hogy ő fizesse a fia első legális sörét

Matt Goodman 15 éves volt édesapja, John halálakor, hat évre attól, hogy az Egyesült Államokban legálisan sört vásárolhasson magának. Az apja előre gondoskodott arról, hogyha eljön az idő, még a sírból is ő állja a cechet.

Halála előtt John Goodman egy tízdolláros bankjegyet adott Matt lánytestvérének, Caseynek azzal, hogyha Matt betölti a huszonegyedik életévét, majd adja oda neki, hogy ebből vehessen magának sört – írja a Ladbible.

Casey és az édesanyja félretették a bankjegyet, majd múlt hétvégén elővették és egy sírón túlról jött üzenet kíséretében adták át Mattnek. A család együtt indult el, hogy közösen reggelizzenek, és ekkor került elő egy tízdolláros, hogy abból a fiú sört vehessen magának. A Bud Lightot választotta, ami az apja kedvenc söre volt.

Egészségedre, apa, ezt rád iszom!

felkiáltással itta meg, és az eseményről a közösségi médiában is megemlékezett. A hírre a Budweiser cég is felfigyelt, és küldött is nyolc rekesznyi sört ajándékba Mattnek, sőt sokan akartak neki pénzt küldeni, hogy vegyen magának belőle további söröket. A fiú azonban a támogatókat inkább arra kérte, hogy a neki szánt pénzt inkább a Dana-Farber Cancer Institute-nak küldjék, ahol rákbetegek támogatásával foglalkoznak.

További jó sörös sztorik az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top