nlc.hu
Otthon

Lelökte a medvét a kerítésről a vakmerő lány

Védte a kutyáit, puszta kézzel lökte le a medvét a kerítésről a tinédzser – videó

A bátor/vakmerő lány hajmeresztő tettéről az unokatestvére tett fel egy videót a TikTokra.

Ugyan olykor lehet hallani arról, hogy itt-ott látnak egy-egy medvét az ország északi részén, olyan direkt találkozásokra szerencsére nem szokott sor kerülni, mint amit ennek a lánynak kellett átélnie. Az Egyesült Államokban éppen az Emlékezet napját (Memorial Day) ünnepelték, amikor egy épp otthon tartózkodó kamaszlány, Hailey arra lett figyelmes, hogy ugatást hall az udvarból. Kirohant, és meglátta, hogy a kutyái épp egy kerítésen átmászni készülő, meglepetésvendégként érkező medvével küzdenek – írja a 24.hu.

@bakedlikepie

My cousin Hailey yeeted a bear off her fence today and saved her dogs. How was your Memorial Day?! (WTF?!) ##ohno ##badass ##brave ##fight ##bear

♬ Oh No - Kreepa

Az esetet a telefonjával rögzítette Hailey unokatesója, Branda, és így került ki a TikTokra, és rögtön nagyon népszerű lett. Látszik rajta, hogy a kutyáit védve a lány odarohan a medvéhez és egyetlen lökéssel visszaküldi oda, ahonnét jött, nem kis veszélyt vállalva ezzel. Szerencsére happy end lett a vége, és senkinek nem esett bántódása.

Medvekalandok az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top