nlc.hu
Otthon

18. szülinapján alázták meg a rendőrök a tolvajt

18. születésnapján kapták el a tolvajt, a rendőrök összehoztak neki a rács mögött egy szülinapi bulit

Tortával és kólával köszöntötték fel a brazil rendőrök azt a 18. életévét betöltött tolvajt, aki pont a születésnapján került rács mögé.

Az ember 18. születésnapja jeles alkalom, hiszen ekkor válik nagykorúvá, de Paulo Rodrigo das Nevesnek nem lesznek róla szép emlékei. Az észak-brazíliai fiatalembert ugyanis pont a jeles napon fogták el a rendőrök, amint autókat tör fel, és azokból eltulajdonítja a rádiókat és más berendezéseket. A rendőrőrsön aztán felfedezték, hogy a fiatalembernek épp születésnapja van, ezért egy kis ünnepséget rögtönöztek neki, amiben nem volt köszönet – írja az Oddity Central.

A rendőrök elkezdték neki énekelni a Happy Birthday-t, vettek neki tortát és kólát, és az egészet videóra vették, hogy ettől Paolo még megalázóbbnak érezze az egészet. Bónuszként a videót a közösségi médiába is feltöltötték, így Paolo a hazájában gyorsan híressé vált.

Nem hagyhattunk figyelmen kívül egy ilyen fontos dátumot

– mondja az egyik rendőr a felvételen. A tortából még Paolo édesanyját is megkínálták, aki kénytelen volt az őrsön végignézni a kellemetlen ceremóniát. Miután a videó körbejárt a médiában, a brazil rendőrség bejelentette, hogy kivizsgálják az esetet, hogy a jövőben hasonló nyilvános megalázások ne fordulhassanak elő. A hozzászólók szerint a rendőrök leginkább azt ünnepelték, hogy Paolo a szülinapja miatt immár felnőttként állhat a bíróság elé, így pedig nem javítóintézetbe, hanem már börtönbe kerülhet, így pedig még gonoszabbnak tűnik ez a kis „ünnepség”. Persze van, aki a tizennyolcadik, és van, aki a századik szülinapján vonul börtönbe

Börtönsztorik az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top