nlc.hu
Otthon

150 csomagot kapott, pedig semmit sem rendelt

Raklapnyi csomagot kapott az Amazontól, pedig semmit sem rendelt

Egy amerikai nő több mint 150 csomagot kapott az Amazontól, miközben ő semmit sem rendelt.
Csomag házhozszállítás

A New York államban élő Jullian Cannan nemrégiben néhány csomagot kapott az Amazontól. Furcsállta, mert nem rendelt semmit, de azt hitte, az üzlettársa vett valamit, így kibontotta az első csomagokat, amelyek június 5-én érkeztek. Szájmaszk alá tehető kis konzolok voltak benne (mask bracket), amelyekkel könnyebb a légzés maszkban.

Kiderült, hogy az üzlettársa sem rendelt semmit, a nő pedig észrevette, hogy a csomagokon az ő címe, de nem az ő neve szerepel. Arra gondolt, valamilyen átverés áldozata lett, közben pedig csak jöttek és jöttek a küldemények több futárcég kézbesítésében, a végén már raklapokon hagyták a csomagokat a kocsibejárón.

Végül sikerült tisztázni az ügyet az Amazonnal, és happy end lett a történet vége. Mivel az eredeti vásárló megkapta a megrendelését, az Amazon belement abba, hogy a nő kórházaknak jutassa el adományként a rengeteg tévesen kiküldött csomagot.

(UPI)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pexels/RODNAE Productions)

Csomagküldős történetek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top