Életmód

Üres műanyag palackot rendelt az Amazonról, vizelet volt benne

Sarah Starr csak egy műanyag palackot szeretett volna a lányának rendelni az Amazonról. Arra nem számított, hogy a rendelése némi bónusz pisivel érkezik meg.

Hét angol font. Ennyit fizetett összesen Sarah Starr azért a műanyag ivópalackért, amit a lányának szánt, hogy abban vigyen magának innivalót az iskolába. Csakhogy a palack az alján némi zavaros, sárgás folyadékkal érkezett, amit meglátva Sarah azon nyomban elhányta magát. Állítása szerint a palackban egyértelműen húgy volt – írta meg az esetet a brit Metro.

Egy Amazon csomag szállítás közben (fotó: Christopher Lee/Bloomberg via Getty Images)

Egy Amazon csomag szállítás közben (fotó: Christopher Lee/Bloomberg via Getty Images)

Az elborzadt nő aztán értesítette az Amazont a botrányos fejleményekről, akik ugyan felajánlottak egy tíz fontos vouchert cserébe, ugyanakkor neki kellett volna visszajuttatnia a beszennyezett terméket postán a céghez. Mivel Sarah nem volt elégedett ezzel a megoldással, kiakadt az Amazonra, és a Facebookra írta meg siralmait, és lefotózta a gusztustalan palackot. Állítása szerint a doboz sértetlen volt, úgyhogy valószínűleg nem útközben került bele a gusztustalan folyadék, hanem már korábban is ott volt. A cég azóta felvette a kapcsolatot Sarah-val, és azt ígérték, kivizsgálják az ügyet.

Az Amazon ura, Jeff Bezos jelenleg a világ leggazdagabb embere. Ha olvasnál róla:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top