nlc.hu
Otthon

Kutyái miatt jelentették fel Szily Nórát

Szily Nórát feljelentették a szomszédjai a kutyái miatt, frappánsan vágott vissza a műsorvezető

Állítólag az ebek ugatása nagyon zavarja a környéken élőket.

Hatósági szemlét tartottak Szily Nóránál. Több feljelentés érkezett ugyanis az érdi önkormányzathoz az 56 éves műsorvezető ugató kutyái miatt, különösen a schnauzer fajtájú Pedró hangoskodik. A környéken élők arra panaszkodtak, hogy az ugatások zavarják őket a pihenésben, és megijesztik az utcán sétálókat. 

Szily Nóra

A szomszédok szerint nagyon hangoskodnak Szily Nóra kutyái – Forrás: Instagram / szilynora

Szily Nóra mindent elkövetett, hogy béke legyen: befedte a kerítést, hogy ne tudják kidugni az orrukat az ebek; este 9 után pedig bezárja kutyáit a házba, miközben falun lakik, de úgy tűnik, ez sem volt elég.

A közösségi oldalán számolt be arról, hogy a napokban hatósági szemlét tartottak nála, és mindent rendben találtak.

A koronavíruson átesett műsorvezető úgy döntött, egy frappáns feliratú (“Ugatunk! Mert őrizzük az otthonunkat. Mi csak így tudunk beszélni. Mosolygós napot kívánunk neked! Kyra, Pedró és Nonó“) táblával vág vissza a kellemetlenkedő szomszédoknak. “Miért kell ellenségeskedésben élni?!!! Én nem szállok bele… #nemártoksenkinek” – zárta hosszú posztját.

(via)

Olvass még Szily Nóráról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top