nlc.hu
Sztárok

Szily Nóra a családi tragédiáiról

Durva két éven van túl Szily Nóra – „Perlekedtem a világgal, miért teszi ezt velem”

Nehéz időszakot kellett átvészelnie Szily Nórának.

Szily Nórát nagyon megviselte az elmúlt két év. Anyu halála után egy hónappal apám is elment, így a gyermeki létemet is gyászoltam. Aztán jött a járvány, gyászoltam az elveszett munkáimat, szenvedtem a haszontalanság, az időtlenség, a feleslegesség érzésétől. Megcibált az elmúlt két év, de nem panaszkodom, hálát adok, hogy itt vagyok, élek, és már bizakodom” – vallotta be a BEST magazinnak adott interjúban.

Szily Nóra

Nagy veszteség érte Szily Nórát (Forrás: YouTube / Spektrum Home Magazin – videó)

Az 56 éves pszichológus, műsorvezető, coach az elmúlt évtizedekre visszatekintve a következőképpen értékeli az életét: „Végigmentem a hullámvasúton, voltam fent és lent. (…) A mérföldkövek a helyükre kerültek. Persze ezt csak visszafele látom így, amikor megtörténtek a rossz dolgok, értetlenül néztem, perlekedtem a világgal, miért teszi ezt velem? Aztán feltettem magamnak a kérdést: oké Nóra, de hogyan tovább, mit tehetsz magadért?” – árulta el Szily Nóra, aki jelenleg társkeresőn keresi az igazit.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

best címlap 2021.06.11

Olvass még Szily Nóráról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top