nlc.hu
Sztárok

Szily Nóra 55 évessen is csúcsformában

Szily Nóra akkor, és most, 55 évesen is remekül fest

Szily Nóra az RTL Klub Reggeli műsorában árulta el, mivel foglalkozik most.

Az 55 éves Szily Nóra pszichológiát tanult, az ELTE BTK Pszichológia szakán szerzett diplomát. Pályafutása a Magyar Rádiónál kezdődött 1990-ben riporterként, majd 1992-től 1997-ig a Magyar Televízió műsorvezetője lett. 1998-ban szerződött a RTL Klub Reggeli című műsorához, amit Alföldi Róberttel vezetett. Azóta több saját műsora volt az RTL Klubbon kívül a TV2 és a Life Tv-n is.

Szily Nóra 55 éves

Szily Nóra 2007-ben. Fotó: Szilvia Csibi/smagpix

Jelenleg azonban nincs saját műsora egy televíziónál sem, helyette coachként tevékenykedik. Előadásain olyan témákat vet fel, mint az önismeret, a helyes kommunikáció vagy a halogatás kérdése.

“Mostanában nem vagyok külsősként sem a televíziónál, hanem rendezvényekkel, talkshow-kkal, illetve pszichológiai témájú inspirációs előadásokkal járom az országot” – mondta korábban az RTL Klub Reggeli műsorában.

A követői jelenleg a NőComment állandó vendégeként láthatják, amit kifejezetten élvez, közösségi oldalán is megmutatja jobbnál-jobb ruhakölteményeit.

Alakját pedig a rendszeres sportnak (is) köszönheti, Szily Nóra a futás szerelmese.

Olvass még Szily Nóráról az nlc.-n:

(Nyitó kép: Szily Nóra/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top