Sztárok

Megroppant Szily Nóra, letaglózta a veszteség az 54 éves műsorvezetőt

A pszihológus–műsorvezető, kisebbik fia és húga egy fedél alatt, közösen próbálja átvészelni ezt az időszakot.

Szily Nóra azt vallja, nemcsak költekezni, de töltekezni is kell, ő pedig erőt a munkájából merített, ameddig tehette. Kisebbik fiával, a 23 éves Boldizsárral és a munkáját ugyancsak elvesztő húgával egymásba kapaszkodva igyekeznek átvészelni ezt a nehéz időszakot. A mostani helyzet ugyanis az ő életében is újfajta küzdelmet hozott, ami szülei elvesztése után egy évvel egy újabb mélyütéssel ér fel, hisz még a gyászon sincs túl – írja a legfrissebb Story magazin.

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Egy éve kezdtem el nagy mélységeket megélni. Május elején lesz édesanyám halálának első évfordulója, a hónap végén pedig az édesapámé. (…) Hazudnék, ha azt mondanám, hogy pozitívan kelek fel mindennap, (…) időnként még mindig letaglóz a veszteség” – vallotta be Szily Nóra, akiből a koronavírusjárvány miatti jelenlegi időszak újfajta érzelmeket hozott elő.

 „Nehezen küzdök meg a feleslegesség érzésével. (…) Hiányoznak a tekintetek, a visszajelzések, akárcsak az a kapcsolat, ami létrejön, amikor a közönségem előtt állok. (…)  Anyagilag megroppantott a kialakult helyzet, és sokat gondolkodom azon, mit tudnék csinálni, hogyan lépjek tovább” – árulta el a pszihológus–műsorvezető.

További részletek a legfrissebb Story magazinban!

Megroppant Szily Nóra, letaglózta a veszteség az 54 éves műsorvezetőt

Így hatott más celebek életére a koronavírus-járvány:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top