nlc.hu
Otthon

Hat év után került elő a szökős macska

Igazi csoda történt – hat évet várt rá, de végre visszakerült hozzá eltűnt cicája

Mini Max 2015-ben egy harmadik emeleti lakásból szökött ki, és gazdája nem hitt a fülének, amikor nemrég felhívták, megvan a cica.

Hat évvel ezelőtt Margaret Kudzma macskája, Mini Max fogta magát, és kiszökött az ablakon. Kétségbeesett gazdája plakátok, újsághirdetések és a közösségi oldalak segítségével próbált kedvence nyomára bukkanni, de nem járt szerencsével. Keresés közben viszont belebotlott egy utcán élő macskakolóniába közel Peabody városában található otthonához, és úgy döntött, saját állatmentő szervezetet alapít, ez lett a Rescue Business.

Margaret Kudzma valószínűleg már nem számított arra, hogy Mini Max valaha is visszakerült hozzá, ám nemrég felhívta egy wakefieldi állatorvos, Dr. Samantha Simonelli, aki egy fülatka miatt bevitt páciens mikrochipje alapján talált rá. Mint kiderült, Mini Maxot egy közeli városban fogadta be egy család, és amikor észrevették, hogy valami baj van a fülével, azonnal orvoshoz vitték. Ekkor derült ki, ki a cica eredeti gazdája. 

„Igazi csoda történt. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a keresésben!” – írta Kudzma, aki biztos, ami biztos alapon alaposan kivizsgáltatja az állatorvossal kedvencét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincs-e más egészségügyi problémája, illetve nem szenvedett-e vagy maradandó sérülését hat évvel ezelőtti mutatványa miatt. Otthonát pedig természetesen átalakítja, hogy Mini Maxnek legyen saját helye, ne kelljen osztozkodnia a többi cicával, amikről Kudzma gondoskodik.

(via UPI)

macska

Fotó: Pixabay

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top