nlc.hu
Otthon

L.L. Junior árulja házát

Rengetegen szeretnének L.L. Junior házában élni

Az énekes meg sem próbálta visszaédesgetni a kedvesét. Helyette meghirdette azt az álomotthont.

Minden jel arra mutat, hogy L.L. Junior és kedvese, Körtvélyessy Kinga kapcsolata már nem megmenthető. Mint arról a Bors is beszámolt, a fiatal édesanya hetekkel ezelőtt elköltözött a közös törökbálinti otthonukból, az énekes pedig meg sem próbálta visszaédesgetni a kedvesét. Helyette meghirdette azt az álomotthont, aminek minden tégláját a saját terveik szerint illesztettek a helyére, a családi fészket, ahol a boldog közös életüket tervezték – számol be róla a Bors.

l.l. junior

Rengetegen szeretnének L.L. Junior házában szeretnének élni (Fotó: Facebook)

Az ország egyik legnagyobb ingatlanpiacán múlt héten elérhetővé vált nyolcszobás, 240 négyzetméteres, hatteraszos, örökpanorámás, medencés otthonért egyébként 280 milliót kérnek, ami piaci ár alatt van. A lap szerint az érdeklődők szinte ostromolják az ingatlan eladásával foglalkozó ügynököt, az egyik vevőjelölt már a szerződés aláírásáig jutott, de végül valamiért mégis visszalépett.

Nagyon jó helyen van az ingatlan, örökpanorámás, ami külön emeli az értékét. Gyönyörű állapotú és az összes beépített bútor benne marad, ami a konyha esetében prémium gépeket jelent.

A Bors információi szerint L.L. Junior most Budapest belvárosában keres ingatlant, ahova a kisfiával, Lacikával költöznek majd, de természetesen lesz külön szobája az énekes pici lányának, Lilinek is. Mert bár Kinga és Junior házassága zátonyra futott, a közös gyermeküket együtt szeretnék nevelni, hogy szeretetből ne szenvedjen hiányt a baba.

Az énekes első felesége

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top