nlc.hu
Sztárok

L.L. Junior támogatja a volt feleségét

L.L. Junior támogatja a volt feleségét: „Már rég nem okolom és nem is hibáztatom őt”

„Így is okolja őt a lelkiismerete élete végéig” – írta közleményében L.L. Junior.

Tegnap lezárta a nyomozást a rendőrség L.L. Junior kisfiának halálos gázolása ügyében. Közel két évig tartott a nyomozás, s vádemelési javaslattal az ügyészségre került. Az édesanyát gondatlan emberölés vétség megalapozott gyanúja miatt többször is kihallgatták, jelenleg az ügyészségen múlik, vádat emelnek-e ellene.

Hopp Csilla teljesen összetört, az ügyvédje nyilatkozott helyette. „Ügyfelem nincs jól, de stabil az állapota. Péntekig beadunk egy indítványt, kérve az eljárás megszüntetését| – árulta el a Blikknek a nő védője, dr. Horváth B. Gábor.

L.L. Junior a kisfia halála után sokáig a volt feleségét okolta, ám már megbékélt vele. Szeretné, ha Lacika az édesanyjával és az édesapjával nőhetne fel, ezért mindent megtesz az ügyvédi csapattal, hogy Csilla ne kerüljön börtönbe.

„Életem egyik legnehezebb, de mégis legfelemelőbb döntését hoztam meg, amikor elengedtem a vádlást. Végzetes hibát követett el Csilla , soha sem fog begyógyulni Dávidka elvesztése, de már rég nem okolom és nem is hibáztatom őt emiatt. Nekem az a legjobb, ha Lacika száz százalék anyai és apai szeretetben nő fel. És a tragédia után nagyon sokat dolgoztunk / dolgozunk ezen. Hallottam, hogy petíciót nyújtanak be (egy szülői alapítvány) hogy mentsék fel, illetve ne kerüljön börtönbe! Természetesen minden eszközömmel támogatom ezt, sőt, mi is ezt fogjuk kérni, ha a bíróság meghallgat majd. Így is okolja őt a lelkiismerete élete végéig, és cipelni is fogja ezt a terhet sajnos. Mindezek mellett én kiváló anyának tartom őt, akire szüksége van a kisfiunknak. Kérlek, támogassátok ti is őt, mert már semmi, de semmi sem hozhatja vissza a kisfiamat, és olyan rövid az élet ahhoz, hogy egy napig is megbocsátás vagy szeretet nélkül éljünk. Higgyétek el, én csak tudom…” – írja közösségi oldalán a zenész, majd később egy kommenttel kiegészítette a bejegyzését. 

Azért azt még gyorsan hozzátenném:

1.Ez a döntésem 2019 decemberében született meg, amikor megegyeztünk a közös felügyeleti jogról (heti váltás), csak a sebek feltépése miatt, ezt jobbnak láttam tisztázni.

2. A rendőrség és ügyészség nyomoz és eljárást folytat két éve már, amiből engem tavaly kizártak, tehát egy vadidegen ember látja el Davidka védelmét. Nem vagyok hatással ezekre. És nem én indítottam az eljárásokat. Amikor egy ilyen tragikus esemény történik előzményekkel több felnőtt felügyelete alatt, akkor azt a nyomozást KÖTELESSÉGE az illetékes hatóságnak elindítani. Ezt most fejezte be (2 év után), és úgy látta, hogy megalapozott a gyanú a gondatlanság vétségének.

Tehát felelős igenis létezik. Ezek tények.

3. Nekem attól nem lesz jobb, ha neki rosszabb, sőt nekem / nekünk az a jó, ami neki is jó. Ezert is kértem, hogy támogassuk együtt őt. Pont.

4. Tudva az igazságot, sokáig vádoltam, mert rengeteg kamut láttam a hírekben és az igazságtalanság nagyon feldühített, ehhez meg sok idő kellett, hogy ülepedjen, és talán soha sem fog beforrni, de vádolni és okolni nem fogok és nem is akarok többé senkit sem, mert csak szeretettel szeretnék az Úrban élni, tehát viccesnek tartom, amikor azt írja valaki, hogy PR meg kődobálás miatt írtam ki, higgyétek el, 25 évnyi „kövek” eléggé megedzettek.

Végezetül szeretnék kérni mindenkit, hogy tartsa tiszteletben minden családtag gyászát, ahogyan mi sem vagdalkozunk, kérlek, ti se tegyétek másképp!

l.l. junior

L.L. Junior kiáll Csilla mellett (Fotó: Facebook)

Sztárhírek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top