nlc.hu
Otthon

Darabolós gyilkos nő

Először beszél a gyilkosságról Szilvia, aki feldarabolta bántalmazó barátját

Többen úgy vélik, hogy a gyilkosságot önvédelemből, hirtelen felindulásból követte el.

Még 2019-ben történt, hogy a Bécsben dolgozó P. Szilvia levágta a párja kezét, a lábát és a fejét, majd bepakolta egy bőröndbe és egy telekocsival jött haza. A feldarabolt holttest maradványait egy zsákban találta meg két arra bicikliző gyerek a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Jászalsószentgyörgy ha­tárában. Az asszony pénteken áll először bíróság elé, eddig szabadlábon védekezett – írja a Bors.

Bíróság elé áll P. Szilvia, aki feldarabolta barátját

Először beszél a gyilkosságról Szilvia, aki feldarabolta bántalmazó barátját (Fotó: Pexels)

Ahogy arról a lap korábban beszámolt, a jászladányi P. Szilvia 2018 őszén ismerkedett meg későbbi áldozatával, akivel egy albérletben élt. A férfi azonban erőszakossá vált és többször bántotta. Az akkor 27 éves nő ezt megelégelve egy reggeli vita közben leszúrta. A holttestről levágta a kezet, a lábat és a fejet, majd Bécsből telekocsival szállította Magyarországra.

A holtestet anyja, Andrea segítségével tüntette el: savval öntötték le a maradványokat, majd elrejtették egy öntözőcsatornában. Az anyuka állítólag egy vegyiáruboltban vásárolt tíz egyliteres háztartási sósavat.

A lap információi szerint az áldozatnak alvilági kapcsolatai is voltak. Szilviát egy másik ügy miatt hívták haza Bécsből a rendőrök. Miután tanúként kihallgatták, rátértek erre az esetre, és a nő mindent beismert, mire le is tartóztatták. Édesanyját bűnpártolással gyanúsítják.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top