nlc.hu
Otthon

Rejtélyes égi jelenség Szabolcsban

Rejtélyes égi jelenség kísérti a szabolcsiakat

UFO, kémény, drón, csillag? Mi lehet a rejtélyes égi jelenség?

Rejtélyes égi jelenség, egy fénylő pont bukkant fel Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egén, Nyíregyházán is beszámoltak róla. 

Rejtélyes égi jelenség kísérti a szabolcsiakat

Képünk illusztráció (Unsplash)

„Halihó mindenki! Nyíregyházáról nyugati irányban (Tiszavasvári felé) egy fénylő pont látszik az égen, fehér-piros fénnyel. Nem csillag, nem repcsi, nem helikopter! Valaki esetleg tudja mi? Érdekes…” – idézi a Tények.hu az egyik posztolót.

Többen a talány nyomába eredtek, sőt azt is kiderült, hogy a csoport egyik tagja már három éve is látta, aki szerint nem repülőről van szó, mert akkor nem egy helyben lenne. A fényes csillag lehetőségét is kizárták, ugyanis többek szerint az nem pislákolna ennyire – számolt be róla a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei hírportál. Felvetődött, hogy erőmű kéményéről van szó, de ezt az elméletet is elvetették.

A pulzáló rejtély a megye más településéről is látható volt, ahol az internetben is elakadások voltak tapasztalhatóak, bár korántsem biztos, hogy emiatt. 

Többen meg vannak győződve arról, hogy UFO-t láttak, azonban nem zárják ki a műhold vagy a drón eshetőségét sem, a szabolcsi X-akta még várat a megoldására.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top