Szabadidő

Egy amerikai szenátor szerint a kormány évek óta titkol fontos információkat a földönkívüliek létezéséről

A nyugdíjazott politikus azt szeretné, ha a kormány több pénzt fordítana a jövőben UFO-kutatásra, és állítása szerint titkos UFO-dokumentumok is léteznek.

Harry Reed demokrata politikus még 2017-ben vonult nyugdíjba, egykori nevadai szenátorként (az államban található a hírhedt 51-es körzet, az UFO-észlelésekről elhíresült sivatagos terület) pedig tudhat ezt-azt az állam földönkívülieket érintő titkairól. Egy most megjelent dokumentumfilmben mondta azt, hogy:

Nagyon-nagyon rosszat tesz hazánknak az, hogy a szövetségi kormány évek óta elfedi az ügyet, fékezi és leállítja az ezzel kapcsolatos kutatásokat.

Ezenfelül azonban bizonyítékot nem tud felmutatni a földönkívüli életformák létezésére – írja a Huffington Postra hivatkozva a Telex.

Area 51, a terület, amiről mindenki azt gondolja, hogy földönkívüliek látogatják (fotó: Pixabay)

Area 51, a terület, amiről mindenki azt gondolja, hogy földönkívüliek látogatják (Fotó: Pixabay)

Reid szenátorként a washingtoni kormányzat egyik UFO-ügyi programján is dolgozott, és most úgy érzi, a kormány hibát vét azzal, hogy nem ad pénzt a jelenség tanulmányozására. A földönkívüliek létezésének bizonyítására még mindig nem került sor, pedig furcsa esetek bőven akadtak. Példaként egy 1967-es esetet hozott fel James Fox rendező filmjében, amikor egy ismeretlen légi objektum következtében egy katonai bázis tíz rakétája vált működésképtelenné.

Földönkívüli észlelések Magyarországon is előfordulnak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top