nlc.hu
Otthon

Túlélt 9 emeletnyi zuhanást

Kilenc emeletet zuhant, egy autón landolt, felállt, elsétált

Konkrétan csodát látott az a pár járókelő, aki éppen Jersey City egyik felőkarcolója körül sétált október 6-án délelőtt. Először csak annyit láttak, valami belecsapódott egy az épület mellett parkoló BMW-be, teljesen szétlapítva az autót és szétrobbantva a hátsó ablakot. Rögtön kiderült, hogy egy ember volt: valaki kilenc emeletet zuhant, miután kiesett (kiugrott) az egyik ablakból, hogy az autón landoljon. A csoda ezután következett: a férfi feltápászkodott és elsétált.

Zuhanás, baleset, BMW

Forrás: Christina Smith/Facebook

Christina Smith, egy járókelő – aki fotókat is készített – arra emlékszik, az ismeretlen férfi sokkos állapotban megkérdezi, hogy mi történt. A nő gyanítja, hogy a puha dzsekije is segített neki túlélni a becsapódást. A férfin arcmaszk volt, ami akkor már csak az egyik fülén lógott. Az egyik karja teljesen kicsavarodott, de élt, mozgott, beszélt. A New York Post beszámolója szerint a férfit kórházba szállították, de nem működött együtt a hatóságokkal, még a nevét sem adta meg, így az sem derült ki, mit keresett az épületben, és miért esett ki. Megszólalt egy a felhőkarcoló egyik dolgozója is, aki állítja: hallotta, ahogy a férfi azzal küld el mindenkit, aki segíteni akar, hogy hagyják őt békén, szeretne meghalni. 

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top