nlc.hu
Otthon

Pert indít támadója ellen a megvert futónő

Nem kapott kártérítést a megvert futónő, perre megy Makai Viktória

A támadónak esze ágában sincs megtéríteni áldozata költségeit. A futónőnek megsérültek a szemei és a fogai, több műtéttel állították helyre azokat.
Makai Viktória

Nem kapott kártérítést támadójától az ultrafutónő. Makai Viktóriát 3 évvel ezelőtt megverte egy részeg férfi Budapesten. A sportoló 2 millió forintot kért peren kívül, mert a férfi szétverte az arcát, és helyreállító műtétek sorára volt szüksége. A támadó már börtönben van és nem fizet, így – a Tények információi szerint – Makai Viktória perre megy.

“A szájbeli és a fogazatbeli sérüléseknek a következtében keletkezett egészségügyi károkat kellett rendezni, aminek az építése és a rehabilitációja időben most is tart” – árulta el Makai Viktória, aki egy nővédő szervezet segítségével polgári pert tervez a támadója ellen.

A megtámadott futónő azt nyilatkozta, hogy sikerült feldolgoznia az őt ért traumát, azonban a mai napig kísértik a rossz emlékek, ha például valaki túl közel megy hozzá.

Kiemelt kép forrása: TV2 / Tények – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top