nlc.hu
Otthon

Négy nappal az esküvője után egymillió dollárt nyert

A legnagyobb nászajándékát saját magától kapta: 4 nappal az esküvője után egymillió dollárt nyert

Egy esküvő sok pénzbe kerül, és nem mindig jön ki a végére az, hogy a nászajándékok fedezik a költségeket. Ezért is jött jól, amikor egy észak-karolinai férfinek négy nappal az esküvője után jackpotja volt.

Michael Abernathy négy nappal az esküvője után beugrott egy Sheetz boltba, és harminc dollár (kb. kilencezer forint) értékben sorsjegyet vett. A Millionaira Maker sorsjegy hű volt a nevéhez, és valóban milliomost csinált a férfiból – írja a upi.

4 nappal az esküvő után jött a jackpot (fotó: Pixabay)

Még szerencse, hogy több sorsjegyre beruházott, mert az utolsó hozta meg a szerencsét Michaelnek, és nyerte meg vele a jackpotot. Abernathy visszaemlékezése szerint kis híján elájult, amikor a kaparás után meglátta, hogy egymillió dollárt (nagyjából 300 millió forintot) nyert. A szerencsés nyertes később az újdonsült feleségével ment el átvenni a nyereményt. Elmondása szerint a nyereményből nemcsak a számláikat fizetik ki, hanem a jövő évi nászútjukat is ebből finanszírozzák. A pár Floridába szeretne elmenni egy közös nyaralásra. Mivel a férfi elmúlt már hatvan, a többi pénzt inkább nem szórja el, hanem beosztja a nyugdíjas éveire.

Hihetetlen lottónyeremények történetei az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top