nlc.hu
Otthon

Kettészakadt egy ház a viharban

Kettészakadt egy amerikai család háza egy kidőlt fa miatt – megdöbbentő képek

Hatalmas erővel söpört végig a vihar az Egyesült Államok keleti partján, helyenként 80 km / órás sebességgel pusztított a szél.

Házakat romboltak le és autókat törtek össze a viharban kidöntött fák, a szélvihar elektromos vezetékeket is leszaggatott az Egyesült Államok keleti partján – derült ki a Tények riportjából. Több ezer otthonban nem volt áram, és több helyen jégeső is pusztított.

kidőlt fa

Forrás: Tények – videó

A viharról döbbenetes felvételek készültek, a szélvihar ugyanis több fát is kicsavart. Mint a felvételeken is látszik, egy családi házat ketté is zúzott egy kidőlt fa:

kidőlt fa

Frrás: Tények – videó

Az épület teljesen összeroncsolódott:

kidőlt fa

Forrás: Tények – videó

Eleinte alig hittük el, hogy egy ekkora fát is ki tud dönteni a szél, ez egészen hihetetlen. A házat most teljesen fel kell újítani” – nyilatkozta a tulajdonos.

kidőlt fa

Forrás: Tények – videó

kidőlt fa

Forrás: Tények – videó

A szélvihar a közlekedést is teljesen megbénította. Nemcsak az autóközlekedésben okozott gondot, hanem a légi közlekedésben is: New Yorkban nagyjából 140 repülőjáratot kellett törölni.

Azt egyelőre vizsgálják, hogy pontosan mekkora kár keletkezett a vihar miatt.

Kiemelt kép forrása: TV2 / Tények – videó

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top