nlc.hu
Otthon

Elfuserált kanapéhirdetés

Kanapéja helyett véletlenül a babáját próbálta eladni a fiatal anyuka

Az internet a keblére ölelte az anyát, aki rossz képre pöccintett a telefonján.

Kanapéját próbálta elpasszolni, véletlenül gyerekét hirdette meg egy anyuka a Facebook Marketplace-en. A húszéves Lucy még csak nem is pénzt szeretett volna, csak azt, hogy gyorsan vigye el valaki leharcolt kanapéját, hiszen éppen akkor érkezett meg az új, és a réginek már nem volt hely. Éppen ezért egy fontért – azaz gyakorlatilag ingyen – hirdette meg a bútort, azzal a szöveggel, hogy „még ma el kellene vinni”. Csakhogy a telefonján rossz képre pöccintett,  és a hirdetéshez véletlenül héthónapos fia, Oscar képét csatolta, ami adatvédelmi szempontból kissé aggályos – de a végeredmény ettől még nagyon vicces lett.

Kanapéhirdetés Facebookon

Forrás: Lucy Battle/Facebook

Lucy később elmondta, rettenetesen érezte magát, amikor rájött a hibára, a képet ráadásul kicserélni sem tudta. A kommentelők mindenesetre a vicces oldalát látták: volt, aki megkérdezte, ügyesen takarít-e, mert csak akkor viszi el, és volt, aki becserélte volna kettőre, egy hat- és egy tizennégy évesre, és akkor már a férjet is hozzácsapta volna grátiszba’. A kanapé pedig azonnal elkelt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top