nlc.hu
Otthon

Elkelt a Rémálom az Elm utcában ikonikus háza

Horror áron kelt el a Rémálom az Elm utcában ikonikus háza

Közel hárommillió dollárért kelt el a Rémálom az Elm utcában látható ház.

Tavaly októberben még javában árulták az 1984-ben megjelent horrorfilmben szereplő ingatlant, amelyben Freddy Krueger riogatta a közönséget. A deadline.com korábbi beszámolója szerint 3,25 millió dollárért (egymilliárd forintért) árulták a Los Angelesben álló három hálószobás, négy fürdőszobás, kétszintes, holland gyarmati stílusú fehér házat.

Rémálom az Elm utcában

Rémálom az Elm utcában
Fotó: Getty Images

Az épület a filmben ohiói helyszínként szerepelt.  A kétszintes főépületben diófából készült a padló, amerikai konyhás ingatlanhoz különálló vendégház tartozik fedett terasszal, konyhával és fürdőszobával, kerti medencével. Az ingatlant idén januárra el is adták. Az árból kicsit ugyan engedtek, de még így is szép summáért kelt el a ház, 2,98 millió dollárért vásárolta meg az új tulajdonosa.

Arról egyelőre nincs információ, hogy ki volt a vevő, de valószínűleg nagy rajongója lehetett a filmnek, az viszont tudható, hogy 2013-ban eladták a Hustlers rendezőjének, Lorene Scafariának.

(UPI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top