nlc.hu
Otthon

Henry Kettner az apjáról

Henry Kettner: „Már nem akarok megfelelni apámnak”

Sokáig próbált az apja kedvében járni, de évekkel ezelőtt elengedte.

Henry Kettnert a Farm VIP-ben ismerhették meg a tévénézők: eleinte sokan előítéletesek voltak, de – a kommentek alapján – megszerették az emberek. Az utazó vlogger ritkán beszél a magánéletéről, most azonban a Story magazinnak az élete egy olyan részéről mesélt, amiről eddig még sosem. 

Kétéves volt, amikor édesanyjával ketten hazaköltöztek Vácra, az édesapja pedig Párizsban maradt. Innentől maximum évente egyszer találkoztak és a kapcsolatuk sem volt túl szoros. „Ha volt is önfeledt apa-fia élményünk, nem igazán maradt meg bennem. Ami annál inkább, az az, hogy feszengek a jelenlétében, és ez részben így van a mai napig. Bár felnőtt fejjel érthetően könnyebb áthidalni egy-egy kellemetlen beszélgetést, máshogy ülepedik le bennem, illetve másként kezelem a kapcsolatunkat is, de gyerekként csak gyűltek a tüskék. Míg édesanyám mindent megtett azért, hogy eltartson bennünket, pedig a nulláról építette fel az itthoni életünket” – emlékezett vissza Henry, aki arról is beszélt, hogy sokáig vágyott az apja elismerésére, de már nem akar megfelelni neki. Vannak féltestvérei Franciaországban, de velük is csak nagy ritkán beszél.

További részletek a ma megjelent Story magazinban:

Kulcsár Edina és G.w.M első interjú

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top