nlc.hu
Otthon

Nehéz helyzetű férfin segített Szabó András Csuti

Szabó András Csuti egy megható történetet és fontos üzenetet osztott meg

Persze van, aki szerint nem feltétlenül kellett volna erről posztot írnia, de van, aki szerint jó, hogy beszámolt a jótettéről.

„Egy furcsa találkozás története! Egy budapesti plázában járunk, ahol egy feltehetően hajléktalan emberre lettem figyelmes! Az utóbbi időben megvolt a magam gondja, ezért csakis azokat a tipikus, mindenki számára jól és könnyen értelmezhető jegyeket véltem felfedezni, mint az emberek jelentős százaléka (szag, ápolatlan külső, stb…), de aztán a szemébe néztem! Nem tudom, hogy miért, nem tudom, hogy honnan jött ez a gondolat, de hosszasan néztük egymást, miközben sétáltam el mellette! Ahogy tisztult a kép és szinte némán kommunikáltunk egymással, észrevettem, hogy keresztrejtvényt fejt és a zacskók sem a tipikus, utcai megélhetés alapkellékeit tartalmazták! Könyvek voltak benne, papírlapok és íróalkalmatosságok!”

– mesélt Instagram-oldalán Szabó András Csuti arról, hogyan állt le segíteni a minap a nehéz helyzetben lévő férfin.

Szabó András Csuti

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Posztja szerint miután beszédbe elegyedtek, Csuti gyorsan vett ételt a férfinak, majd tovasietett az edzésre. „A tesi végén a parkolóba igyekezve is ott volt az úr, gondoltam melegszik tovább, de tévedtem! Tudjátok, miért volt még ott, mert nagy izgalmában elfelejtette megköszönni, ezért megvárt! Vegyük észre egymást és ne bántsuk a másikat.”

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top