nlc.hu
Otthon

Szilágyi Gerda és Zoltán Liliánáról Fiala János műsorában

„Te paraszt, ezt még meg fogod bánni”: egy órán át részletezte Szilágyi Liliána „bűneit” apja és húga

Fiala János vendégei voltak, nagyon súlyos mondatok hangzottak el.
szilágyi liliána

Szilágyi Liliána apja és húga még egyszer hazugságnak nevezte az úszónő vádjait, hogy apja fizikailag, lelkileg, szexuálisan bántalmazta őt, húgát pedig az irányítása alatt tartja és manipulálja. Az úszóedző férfi, Szilágyi Zoltán és lánya, Gerda most az úszószövetség bizottsága előtt adta elő verzióját, majd Fiala János Keljfeljancsi című műsorában is hosszan beszélt az ügyről, ezt a Telex szemlézte. A lány többek közt elmondta:

  • „megállt benne az ütő”, amiért valaki „ilyen hazugságokat állít” az apjáról;
  • „Az én édesapám a légynek sem tudna ártani”;
  • „amikor a (nővére – a szerk.) barátnői feljöttek hozzánk, akkor velük sokkal többet nevetett és sokkal szívesebben is volt velük, úgy láttam”;
  • nővére sosem tartotta őt a testvérének, így hát furcsának találja, hogy épp őt akarja megvédeni.

Utolsó találkozásukra így emlékszik:

Kirángatott a medencéből, levágott elém egy tortát (…). Megkértem, hogy legközelebb hívjon fel, és úgy találkozzunk (…). Ez volt a hozzám indított utolsó mondata, hogy »te paraszt, ezt még meg fogod bánni«️. (…) Ez 2016. október 27-én történt, ez volt az utolsó mondata számomra.

Az apa azt mondta, rémálomként élte meg, hogy lánya elköltözött és hogy „megvádolja a nyilvánosság előtt azzal, hogy őt abuzálta, szexuálisan zaklatta, és még sorolhatnám itt azokat a mondatokat, csak ez mérhetetlen fájdalmat tép fel bennem.” Mint elmondta, sosem gátolta őt az önmegvalósításban. Apósáról, Gyarmati Dezsőről elmondta, elég karakteres ember volt, így hát szerinte felfoghatatlan, hogy „ha állítólag olyan, ami elhangzott (megtörtént volna valóban – a szerk.), akkor arra Dezső ne lépett volna karakteresen”.

Az adásban számtalan hasonlóan súlyos mondat elhangzik még, akinek van ideje és idegrendszere, annak melegen ajánlott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top