Aktuális

Nem tetszett neki, ahogy nyomtatni próbált, félholtra verte apja Szilágyi Liliánát

Borzalmas részleteket osztott meg a családon belüli erőszakról az úszónő.

Szilágyi Liliána úszó csütörtökön állt a nyilvánosság elé azzal, hogy apja egész életében bántalmazta őt, fizikailag, lelkileg, szexuálisan. Az Instagramon is elmesélte történetét és D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában is részletezte a szörnyűségeket, amelyeket neki és édesanyjának át kellett élnie. A felkavaró videóban – a Blikk válogatása alapján – a következőket mesélte.

Arról, hogy hogy bánt az anyukájával, ezt mondta: 

„Volt olyan, hogy összevissza volt verve, és két hétig nem igazán ment az utcára. Apámnak a megoldása erre az volt, hogy elvitte anyát Velencébe egy hétre, és úgymond semmissé próbálta tenni a dolgokat. Apám életében nem kért bocsánatot és nem szembesült azzal, hogy az, amit csinált, milyen súllyal bír… Anyukám akkor mondta ezt el nekem, ahogy eljöttünk. 2016-ban, amikor 19 éves voltam, akkor tudtunk leülni és boncolgatni ezeket a történeteket.”

Arról, hogy mi történt, amikor megpróbálta megvédeni őt:

„Olyan 2-3 éves lehettem, amikor már bennem volt az érzés, hogy nem bírom, hogy az anyámat verik. Nem bírom, hogy a földön fekszik és könyörög. Az apám elé álltam, és azt mondtam, ne verd az anyámat. Erre az volt a válasza, hogy megütött engem is. Én elestem és azt üvöltötte, hogy a rohadt Gyarmati vérem.”

Szilágyi Liliána

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Arról, hogy az erőszak előzmények nélkül és váratlanul jött:

„2016-ban az Európa-bajnokság előtt bent voltam a szobájában és próbáltam kinyomtatni valamit, amire valamiféle ürügyet talált, hogy én miért nem csinálom azt jól. Erre mondtam, hogy légy szíves, hadd csináljam, amire elborult és nekem jött. Összevissza elkezdett ütni, én pedig életemben először megpróbáltam megvédeni magamat. Elkezdtem védekezni, de olyan szinten elkezdtem rettegni tőle, hogy elengedtem magamat. Ledobott a földre és elkezdett tiszta erőből fojtogatni, miközben azt üvöltötte, hogy megöllek, te rohadt kis kurva.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top