nlc.hu
Otthon

Körmök a kanapé alatt

Undorító: Több ezer lerágott körmöt talált a házaspár új kanapéjuk párnája alatt

Mint egy jelenet egy horrorfilmből.

Egy házaspár nemrég elborzadt, miután „több ezer lerágott körmöt és lábkörmöt” fedeztek fel használt kanapéjuk párnája alatt, amikor a tévé távirányítóját keresték.

Jess Taylor „horrorfilmhez” hasonlította a jelenetet. Ráadásul nemcsak körmöket találtak, hanem csokipapírt, gumiszalagokat, hajcsomókat és tollakat.

Jess, az észak-írországi Larne-ból, így nyilatkozott: „Annyira durva volt látni mindezt, olyan volt, mint egy jelenet valami horrorfilmből. Egy hétig ültünk rajta, boldogan, anélkül, hogy tudtuk volna. Több ezer köröm volt, letépték vagy lerágták őket. Valószínűleg lábkörmök is voltak benne.”

Traumatizáló történetét megosztva a Facebookon Jess a következőket írta: „Találtam egy tisztességes kinézetű [használt kanapét], füst- és kisállatmentes otthonból, miután megérkezett, nem volt okom gyanakodni.”

Az átvizsgálás és a többszöri öklendezés során több ezer különböző méretű köröm került elő. A gusztustalan bizonyítékot ide kattintva, a LadBible oldalán tekinthetitek meg.

kanapé macskával

Képünk illusztráció: Unsplash

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top