nlc.hu
Otthon

Már a második randin vett maguknak egy hajót

A férfi már a második randin vett egy vontatóhajót – azóta együtt élnek rajta, és már babájuk is született

Amikor az útépítő munkás Jason már a második randin bejelentette az állatorvosi gyógyszerész Tarynnak, hogy vett egy hajót, amin együtt fognak élni, a nő el sem hitte, amit hall.

Ezt hívják szerelemnek első látásra. Amikor Jason Loger pár éve megismerte Taryn Collinst, azt gondolta, hogy ő az élete szerelme. Márpedig az életed szerelmével mihamarabb össze akarsz költözni, igaz? Jason nem várt tovább, és már a második randin elmondta Tarynnek, hogy 35 ezer dollárért (kicsit több mint 11 millió forintért) megvásárolt egy régi, 21 méteres katonai vontatóhajót. Az a terve, hogy átalakítja, és ők ketten ezen fognak lakni. A nő reakciója a hajó látványára nem volt a legjobb, igazi tetanusz-telepnek vélte, és elképzelni sem tudta, hogy ott lakjon, ám a férfi lelkesedése magával ragadta, és látta, hogy tényleg képesek lesznek egy lakható és kellemes otthont faragni belőle – írja a brit Metro.

Jason Loger és a baba

Jason Loger és a babája a hajó vezetőfülkéjében (fotó: Profimédia)

Persze ez nem ment olyan egyszerűen. Kellett hozzá további 50 ezer dollár (kb. 16 millió forint), hogy felújítsák és át tudják alakítani lakhatásra alkalmassá, és ez is csak azért ment ilyen olcsón, mert a munkálatok javát maga az ezermester Jason végezte, és csak akkor kért külső segítséget, amikor feltétlenül szükség volt rá. A 27-28 milliós végösszeg talán már nem tűnik annyira olcsónak, de Taryn felhívta rá a figyelmet, hogy azért a kilátásért, amit ők nap mint nap élvezhetnek, mások több százmillió forintnak megfelelő összeget fizetnek, csakhogy a tengerparton lehessen egy házuk.

Vontatóhajóból lakóhajó

Pofás lakóhajót csináltak a hadsereg kiszuperált vontatóhajójából (fotó: Profimédia)

Ráadásul ők bármikor útnak indulhatnak és megváltoztathatják a kilátást, ami különösen a pandémia tombolásakor jött jól számukra, mert így nem érezték magukat bezárva. A végeredmény kifejezetten pofás lett, és szeretnek ott lakni, időközben pedig a párnak babája is született.

Nappali a hajón

Egy kényelmes nappali a hajón (fotó: Profimédia)

Az édesanyától az interneten sokan kérdezgeti, nem fél-e attól, hogy a gyermeke beesik a vízbe, ám elmondása szerint bárhol lakjon az ember, egy gyerekre mindig vigyázni kell, és rengetegen élnek hajókon szerte a világon, méghozzá gyerekkel együtt, biztonságban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top