nlc.hu
Otthon

Kátyúkat javított Rod Stewart

Kátyúkat javított a 77 éves Rod Stewart

Az otthonához vezető út olyan borzalmas állapotban volt, hogy Rod Stewart saját maga fogott neki kijavítani a kátyúkat.
Rod Stewart láthatósági mellényben és melegítőben kátyút javít

Rod Stewart lapátot ragadott és kátyúkat javított az angliai otthona közelében lévő úton.

A 77 éves énekes az Instagramján tett közzé két videót, amelyeken az látható, hogy melegítőben és láthatósági mellényben követ lapátol Harlow-ban, és azt mondja, senki sem veszi a fáradtságot, hogy megcsinálja a kátyúkat.

Ez az út tönkreteszi az autókat. A napokban jött erre egy mentőautó, és kiszakadt a gumija. A Ferrarim egyáltalán nem tud itt átmenni

– panaszkodott Rod Stewart.

Az énekes elmondta, hogy mindezek után úgy gondolta, hogy a fiúkkal odamennek, és inkább kijavítják ők az úthibákat.

Az akció, úgy tűnik, elérte a célját. A BBC azt írja, hogy a posztok után az illetékesek megvizsgálták az utat, és ők is arra jutottak, hogy nagyon rossz állapotban van. Ezért áprilisban sor kerül a foltozási munkálatokra, júliusban pedig újraaszfaltozzák az utat.

Mielőtt az énekes kigurulna a Ferrarijával, Magyarországra is eljöhetne kátyúzni, hátha javulna az utak állapota. Az utóbbi hónapokban úgyis többször járt nálunk, először Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén lépett fel, februárban pedig a milliárdos Bige László születésnapi partiján volt meghívott vendég.

(Kiemelt kép: Instagram/Sir Rod Stewart)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top