nlc.hu
Otthon

A szemétből túrta ki a nyertes lottószelvényt

A szemétből túrta ki a vagyont érő lottószelvényt

Miután rájött, hogy eltalálta az összes számot, a szemétből kellett kikeresnie a nyertes lottószelvényt.
Beikszelt számok egy lottószelvényen

Valószínűleg csak kevesen válogatták át a szemetet olyan elszántsággal, mint ahogyan egy virginiai nő tette, miután a kukába dobta a nyertes lottószelvényét.

A Buckingham megyében élő Mary Elliot 110 ezer dollárt (36,6 millió forint) nyert a Cash 5 with EZ Match nevű játékkal. Ám még mielőtt rájött volna, hogy eltalálta mind az öt számot, a szelvény a szemétbe került (az nem derült ki, hogy pontosan miért.)

A nő mellől ezúttal sem pártolt el a szerencse, és megtalálta a nyertes lottót. De a nehézségek ezzel még nem értek véget: a szelvény kávéfoltos lett, ami megnehezítette a vonalkód leolvasását és a hitelesítést.

A nő végül megkapta a pénzt, a lottótársaságnak pedig elárulta, hogy családi születésnapos számokkal ütötte meg a főnyereményt.

Egy másik amerikai nő is hasonlóan járt: nem vette észre, hogy nyert, és majdnem kidobta a vagyon érő kaparós sorsjegyet. 

(Fox News)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top