nlc.hu
Otthon

És íme: itt a kutyafekhely embereknek -videó

És íme: itt a kutyafekhely embereknek – videó

A klasszikus kutyaágy kényelmén felbuzdulva egy egyetemi hallgatópáros megtervezte a Plufl-t, a világ első emberi kutyaágyát.

Ha volt már olyan pillanat az életedben, hogy elirigyelted a kutyusod pihe-puha fekhelyét, akkor eljött a te időd: itt a túlméretezett kutyaágy, ami állítólag többet tud, mint az ebed hasonló fekhelye.

Kutyafekhely felnőttméretben

Ilyen az embereknek készült kutyafekhely.
Fotó: YouTube

A Brit Columbia Egyetem hallgatói, Noah Silverman és Yuki Kinoshita szerint úgy tervezték, hogy optimális szundikálási élményt nyújtson, valamint maximalizálja a kényelmet és elősegítse a biztonságérzetet, megkönnyebbülést nyújtva azoknak, akiknek ADHD, stressz és szorongással kapcsolatos problémáik vannak. A 400 dolláros árával nem ez a legolcsóbb kutyaágy a világon, de úgy tűnik, a Pluflnak máris nagy rajongótábora van.

Noah Silverman és Yuki Kinoshita embereknek szánt kutyaágy ötlete egy vancouveri Great Dane Coffee nevű kávézóban jutott eszükbe, ahol összebarátkoztak a tulajdonosokkal és házi kedvencükkel, Ladyvel. Lady a saját készítésű ágyában heverészett, Silvermanben pedig felmerült a kérdés: “Miért ne lehetne ez az embereknek is?”.

A srácok szerint az ovális forma elősegíti a magzati pozíciót (a kutatások szerint a leggyakoribb és legkényelmesebb alvási forma), az ortopéd memóriahab pedig bőséges alátámasztást biztosít, míg a műszőrme puha és megnyugtató tapintású. Kipróbálnád?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top