nlc.hu
Otthon

Horváth Éváék új háza Balin

Horváth Éváék átköltöztek egy másik házba Balin

Egy kicsit kisebb, mint az előző, de megfelel az elvárásaiknak.

Horváth Éva és családja januárban költöztek Balira: akkor azt mondták, egyelőre nem tudják meddig maradnak. Lehet, hogy fél évig, de az is megeshet, hogy akár egy évet is eltöltenek az indonéz szigeten. A lakhatással azonban meggyűlt a bajuk: az először kinézett ingatlan nem volt megfelelő, a következőnél pedig a szomszéddal akadtak problémák. Legújabb vlogjában árulta el a modell, hogy ismét költöztek, ám nem az előbb említett okok miatt. 

Horváth Éva

Fotó: Horváth Éva Youtube-csatorna

„Kiadták most azt Airbnbre, ami azt jelenti, hogy napi szintű bérlésen van. Legalább 100 ezer forint a napi bérlése, úgyhogy ideje volt elhagynunk. Találtunk egy sokkal kényelmesebb helyszínt, amit szintén kiadnak havi bérlésre. Most nagyon nehéz házat találni Balin, mert visszatért a turizmus” – árulta el a modell, aki bemutatta az új házat is a követőinek. 

Elmondása szerint sokkal kisebb a medence és a kertrész is, de ez nem okoz problémát. Az viszont nagyobb baj, hogy reggel 5-kor kakasszóra ébrednek, ami a szomszédból jön.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top