nlc.hu
Otthon

Egy kínai férfi villát épített a kutyái számára.

Egy kínai férfi súlyos milliókért épített egy villát a kutyáinak

Egy kutyatulajdonos a kelet-kínai Csiangszu tartományban az elmúlt három évben 340 000 jüant (majdnem 19 millió forintot) költött arra, hogy miniatűr kastélyt építsen 10 kutyusának.

Az Oddity Central írta meg annak a 33 éves üzletember történetét, aki rákkereskedésben utazik, és 2019-ben kezdte el háziállat-projektjét:

Kastélyt építtetett a kutyái számára.

Korábban már befejezett egy másik, sokkal szerényebb lakást, amit szintén a kedvenceinek szánt. Videót is készített az építményről, amit megosztott a Douyin streamingplatformon, ám pozitív visszajelzések helyett szétkapták az internetezők. Ez azonban nem vette el a kedvét Zhounak, sőt, arra ösztönözte, hogy újrakezdje, és ezúttal valami igazán különlegeset alkosson a háziállatainak. Három év kemény munka és rengeteg változtatás után Zhou végül elkészült a remekművével.

Kutya fekszik a földön.

A kép csak illusztráció (Fotó: Getty Images)

A minivillában olyan dolgok várták a négylábú lakókat, mint a légkondicionáló, tévé, vízadagoló, szőrszárító, lift, és még saját WC is. Hogy a szőrös barátait szórakoztassa, Zhou különféle csúszdákat. hintákat, medencéket, diszkószobát, egy igazi óriáskereket, játékautókat és egy mini mozit is épített. A villára rengeteget költött: majd 18 millió forintnyi jüanba került az építés, és még egy újabb földdarabot is vásárolt, amelyet vidámparkká alakított át, mini hullámvasúttal és minivonattal. Természetesen azt is a kutyái számára. 

Ezúttal sem mindenki volt elragadtatva a drága hobbitól, néhányan azzal vádolták, hogy a srác gazdagságba született, és a családja vagyonát jelentéktelen dolgokra pazarolja. Ő azonban azzal érvelt, hogy egy self-made üzletember, és a pénze nagy részét a háziállataira költi.

„Nem veszek drága táskákat vagy ruhákat. Csak a kutyáimra költöm a pénzemet” – mondta a kutyatulajdonos.

Itt tudjátok megnézni, milyen villát épített a 33 éves férfi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top