nlc.hu
Otthon

Drága a fővárosi faültetés

Fát akart ültetni a Gellért-hegyen nászajándékként, horribilis összeget kért tőle a FŐKERT

Komoly árat kellett volna fizetnie Krisztinának az egyedi ajándékötlete miatt.
faültetés

Ártatlan nászajándékkal akarta meglepni az egyik legjobb barátnőjét annak házasságkötése alkalmából egy budapesti nő, de mélyen a zsebébe kellett volna nyúlnia a FŐKERT ajánlata miatt – írja a Blikk. Ha maga ülteti el, akkor megbüntetik, így a törvényes utat szerette volna választani.

Krisztina a Cerkafirka játszótér közelében tervezett elültetni egy facsemetét, mivel a barátnője a Citadellánál él a férjével. “Szeretettel jártak volna locsolni a fát, illetve én is a közelben lakom” – indokolta. A FŐKERT árajánlatától azonban sokkot kapott: a Molyhos tölgy ültetésének a költsége a kiszállítással együtt bruttó 248 545 forint lett volna.

Mérhetetlen pofátlanságnak tartom, hogy ennyibe kerül. (….) Megfizethető áron lehessen jót cselekedni!” – fakadt ki a bulvárlapnak Krisztina, aki csupán javítani szeretett volna az ökoszisztémán. Végül úgy döntött, inkább más ajándékkal lepi meg a barátnőjét.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top