nlc.hu
Otthon

Zsebmosógép

Zsebmosógép: akár utazás közben is kimoshatod a szennyest

Ez a műanyag cipzáras táska valószínűleg a világ legegyszerűbb zsebmosógépe.

A japán Kao cég által megalkotott Attack Zero mosodai táska egy 5 literes cipzáras táska, amelyet arra terveztek, hogy a felhasználók szinte bármikor és bárhol moshassanak. Mindössze annyit kell tenni, hogy kinyitod a cipzáros zárat, és berakod a piszkos ruhaneműt egy kis mosószerrel együtt – a zacskóhoz tartozik – és feltöltöd vízzel. Ezután zárd be a cipzárt, rázd meg az Attack Zero zacskót, hogy megbizonyosodj arról, hogy a ruhanemű szép és átázott, majd finoman dörzsöld a zacskót, mintha kézzel mosnád a ruhaneműt. Végül csavard ki a kis szelepet a zsák oldalán, és öntsd ki a piszkos keveréket. Ezután adj hozzá friss vizet a ruhanemű öblítéséhez, és ismételd meg a folyamatot annyiszor, ahányszor szükséges.

A Kao Attack Zero minimosógép szuper arra az esetre, ha a semmi közepén kempingezel. Természeti katasztrófa esetén, amikor nem áll rendelkezésre áram, ez a műanyag zacskó tökéletesen elvégzi a mosás feladatát.

A néhány ember szerint, aki megosztotta véleményét a Kao Attack Zero táskáról, a készülék akár 10 darab mosásra is alkalmas, ami nem is rossz arány.

 

mosás

Fotó: Unsplash

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top