nlc.hu
Otthon

Online rendelés: meglepődött, amikor kibontotta a csomagot

Rendelt egy ruhát, de igencsak meglepődött, amikor kibontotta a csomagot

A Shein egyik vásárlója kiakadt , miután a 13 fontért rendelt horgolt ruháról kiderült, hogy olyan kicsi, hogy akár crop topként is viselhetné.
Egy nő laptop előtt ül.

A 25 éves Tori Walker, North Shieldsből, egy 13,49 fontos (kb. 6000 forint) horgolt ruhát vásárolt a Shein online boltban. A weboldal szerint a darab egy térdig érő, hosszú rojtokkal díszített ruha volt. De amikor megérkezett, Tori megdöbbenve tapasztalta, hogy alig takarja a hasát.
A Shein azt írta neki: „őszintén elnézést kérünk a kellemetlenségekért, amelyeket okoztunk Önnek”.

Tori azt mondta a Daily Mailnek: „Annyira vicces volt. Nagyon rövid és béna. Amikor kivettem a zacskóból, annyira összezavarodtam. Egyfolytában csak nevettem rajta. Azt gondoltam, „Hm, ez rövid«, felpróbáltam, és azt gondoltam, »Nem…«”.

„Megnéztem a véleményeket, és az emberek képei olyanok voltak, mint a weboldalon a hirdetés fotóján. Szóval csak nevettem, mert hogy nézhet ki az enyém ennyire másképp? Szó szerint olyan volt, mint egy crop top” – panaszolta Tori, akinek a furcsa ruhadarabját itt tudod megtekinteni.

Bár az online ruharendelés hordoz némi kockázatot, ami a ruhák, kiegészítők méretét, minőségét illeti, mégis sokan vásárolunk így. Ebben a cikkünkben összeszedtük, miért imádunk online rendelni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top