nlc.hu
Otthon

Így döntött Majka Oláh Szandráról

Majka teljesen kiakadt, önmagából kikelve őrjöngött a Sztárban Sztár leszek! stúdiójában

Oláh Szandra a produkciója után alaposan feladta a leckét Majkának.

Szombat este a Sztárban Sztár leszek! 3. évadának középdöntőjében Majka és Köllő Babett választhatott ki 3-3 versenyzőt, akiket magukkal visznek majd az élő show-ba. Oláh Szandra produkciója után azonban Majkán teljesen eluralkodott a tanácstalanság, fogalma sem volt, hogy mitévő legyen. Egyik mestertársa sem lett volna a helyében.

Nekem gyakorlatilag a csapatom megvan, de azt meg nem mondhatom, hogy nem teszem be a csapatomba azt, aki a legjobban énekel talán az elmúlt három évadban. (…) De nem dobhatok ki egy olyan embert, aki a színpadnak él. (…) Mit tanítsak neked, szívem?” – fakadt ki kétségek között őrlődve a rapper, aki végül nagyot sikítva kimondta a döntését: “Adok neked egy széket, gyere hozzám!”

Majka

Szívfájdító döntést kellett hoznia Majkának – Fotó: Sajtószoba

Majka semmiképpen sem szerette volna odaadni a mentortársainak a tehetséges versenyzőt. “Nem érdekel, hogy mit tanulsz, mit nem tanulsz tőlem” – mondta Szandrának.

Hiába dőlt el Szandra sorsa, ezek után Majkának egy borzasztóan nehéz döntést kellett meghoznia:  éppen azt a versenyzőt kellett hazaküldenie, akit korábban megmentett a kieséstől. Így Engel-Iván Lili nem mehet az élő show-ba.

A tehetségkutató szombati adásának a végére azonban Oláh Szandra Tóth Gabihoz került, elrabolta az énekesnő Majkától. A rapper ugyanis úgy döntött, hogy – Kaly Roland és László Attila mellett – a nemrég szült kubai énekesnőt, Yulaysi Miranda Ferrert viszi Szandra helyett az élő-show-ba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top