nlc.hu
TV-sztárok

Megszült a Sztárban sztár leszek! versenyzője

„Amikor lehet, bejönnének a próbákra és megszoptatnám a kicsit” – megszült a Sztárban sztár leszek! versenyzője

Yuli júniusban szülte meg gyermekét, aki gyönyörű nevet kapott.

A Sztárban sztár leszek! vasárnapi adásában még nagy hassal állt a színpadon a kubai származású Yulaysi Miranda Ferrer, akit magyar férje, Gergő kísért hegedűn. 

Yuli

Yulaysi Miranda Ferrer és férje (Fotó: TV2)

Az énekesnő hangja lenyűgözte a mentorokat és tovább is juttatták, a rapper, Majka csapatába került. Yuli időközben világra hozta kislányát. 

„Kislányunk született júniusban. A szüléssel minden rendben volt, a lányunk a Miel-Mária nevet kapta. Spanyolul a Miel mézet jelent – mesélte Yuli a Borsnak. – Nagyon szerencsések vagyunk, mert Miel nem sír, csak ha éhes, ha fáj a hasa, és már most imádja a zenét. Sokat énekelek neki, az apja hegedül, ő pedig dúdolgat, alig három hónaposan.” 

Yuli már akkor eltervezte, mit fognak csinálni, ha esetleg bekerül az élő show-ba. 

„Ha bekerülnék a műsorba, akkor sem esnénk kétségbe, a lányom otthon lenne a kislányunkkal. Van egy 10 éves lányom is egy korábbi kapcsolatomból, akit sajátjaként szintén Gergő nevel már hosszú évek óta. Egyébként, amikor csak lehet, be is jönnének a próbákra, és időnként megszoptatnám a kicsit.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top