nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Gabi ruhája a Sztárban Sztár leszek! 6. adásában

Ismét üzent a ruhájával Tóth Gabi: „Elnyeli a negatív energiákat, védelmez”

Ezúttal is "beszédes" öltözékben zsűrizik.

Komoly üzenetet hordoz Tóth Gabi ma esti szettje is. Az énekesnő a Sztárban Sztár leszek! 6. élő show-jára is egy sokatmondó ruhát választott. A közösségi oldalán fedte fel, mit akar kifejezni a mostani öltözéke.

Tóth Gabi,

Tóth Gabi a Sztárban Sztár leszek! mestereként a 6. élő show-ban – Forrás: TV2 / Sztárban Sztár leszek ! – videó

Köszönöm ezt a szettet is! A ruha neve Hauberk, amit a középkori láncing ruha ihletett. Elnyeli a negatív energiákat, védelmez” – magyarázta.

Tóth Gabi a múlt heti adásban extrém miniruhába bújt, amit az 1940- es és 1950-es évek musical előadások hangulata inspirált. “Merjünk nagyot álmodni, még ha ez az álom megvalósíthatatlannak is tűnik a körülményeinkhez képest. Ne befolyásoljon minket semmilyen külső tényező, higgyünk magunkban és tartsunk ki a céljaink mellett a végsőkig, Ez végül meghozza a várt sikert és az olykor fájdalmasnak tűnő, rögös út értelmet nyer” – magyarázta az akkori szettjének az üzenetét.

Az előző hetekben pedig volt már vad, harcias amazon is, jelezve, hogy “ő egy bátor nő, aki öntudatosan védi a saját érdekeit”, de kerültek már tükörpajzsok is az énekesnő szettjére, utalva arra, hogy azok “megvédenek az ártó és rossz energiáktól”.

Kazal Viki, az énekesnő stylist-ja fedte fel még korábban, hogy arra törekednek, hogy minden ruhájának, amit Tóth Gabi visel a műsorban, legyen valamilyen fontos üzenete.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top