nlc.hu
Otthon

Bakkecskeként ugrált egy toronyház ferde tetején

Kimászott telefonálni a férfi egy toronyház ferde tetejére, aztán bakkecskeként ugrált

Hihetetlen videó készült egy tetőn telefonáló férfiról New Yorkban, aki minden egyes lépésével az életét kockáztatta. De miért?
Férfi a tetőn

Az ablakon át mászott ki a tetőre egy férfi egy New York-i toronyházban, hogy onnan telefonáljon egyet. Erik Ljung Emmy-díjas operatőr véletlenül szúrta ki a férfit, és eltartott egy darabig, mire elkezdte filmre venni. Állítása szerint a fickó kimászott egy ablakon, elkezdett ugrálni az egyik védőtetőtől a másikig, hogy aztán egy ponton megálljon, telefonálni kezdjen, majd ugyanazon az útvonalon visszaugráljon, és bemásszon az ablakon – írja a Telex.

Erik azon a ponton csatlakozik be a videójában, hogy a férfi telefonál. Az öltönyös fickó ráadásul az ugrálást nedves időben, valószínűleg csúszós tetőn vitte véghez, miközben egy egyszerű félcipőt viselt. A videót érdemes végignézni, hiszen csak a végén látszik igazán, hogy az eset mennyire magasban történt. A kommentelők az esetet elnevezték „amikor beüt a szer”-nek, és „New York City, baby!” felkiáltásokal díjazták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top