nlc.hu
Otthon

A szomszéd mentette meg egy 4 éves kislány életét

A hős szomszéd mentette meg a 4 éves kislányt

A gyerek egyedül volt otthon, amikor átmászott a harmadik emeleti lakás erkélyének korlátján.

A rendőrségre 2022. június 17-én este érkezett bejelentés, mely szerint Hódmezővásárhelyen egy négyéves gyermek egy harmadik emeleti erkély korlátjába kapaszkodva próbál visszamászni a lakásba. A rendőrök kiérkezése előtt egy szomszéd észlelte a veszélyes szituációt, és azonnal kopogtatni kezdett a lakás ajtaján. Miután senki sem nyitotta ki, berúgta azt. Kirohant az erkélyre és a kislányt azonnal berántotta a korlátról. Ekkorra érkezett haza az édesanya – számolt be a vérfagyasztó esetről a Blikk.

Ablakon kifelé nézegető kisgyerek.

Képünk csupán illusztráció (Fotó: Pixabay)

A nő elmondta, hogy a boltba ment dinnyét venni, a kislányt azonban nem vitte magával. A szomszédok tanúvallomásai szerint a hölgy gyakran hagyja egyedül gyermekét, így az eset összes körülményét figyelembe véve a rendőrök értesítették a gyámhatóságot. A nyomozók vádemelési javaslattal küldték meg az ügyet az illetékes ügyészségnek, a felelőtlen szülőnek kiskorú veszélyeztetése miatt kell bíróság elé állnia – írja a police.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top