nlc.hu
Otthon

A Celeb vagyok, ments ki innen! tábora

Celeb vagyok, ments ki innen!: íme a tábor, ahol szenvednek majd a sztárok!

Napi 80 grammos fejadagokkal kell beérniük a celeb versenyzőknek, akikre sanyarú táborkörülmények várnak.

A Fókusz stábja a kolumbiai dzsungel mélyén járt, hogy megmutassa a Celeb vagyok, ments ki innen! tábor helyszínét, ahol 90 százalék körüli páratartalom és hőség uralkodik. 

Celeb vagyok, ments ki innen!

Íme a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzőinek a tábora a kempingágyakkal – Forrás: Fókusz – videó

Három héttel ezelőtt még semmi nem volt itt, azóta építették fel, a kolumbiai stáb csinálta az egész díszletet” – mondta el Kónya Gergő, szenior kreatív producer.

 

A celebek kempingágyakon alszanak, és színes dobozokban tarthatják az alap tisztálkodó eszközöket, de ezeken, valamint a rizsen és a babon kívül semmit sem kapnak erőfeszítés nélkül. Az ételért és egyéb kényelmi dolgokért keményen meg kell küzdeniük, például a zuhanyzásért is.

Celeb vagyok, ments ki innen!

A műsorvezető, Sebestyén Balázs is kipróbálta a kempingágyat – Forrás: Fókusz – videó

A táborban egy – ritka kényelmet kínáló – luxuslakosztály is helyet kap, oda – a nézők szavazatai alapján – 2 szerencsés versenyző kerülhet.

Celeb vagyok, ments ki innen!

Ez a luxusbungaló vár 2 szerencsés versenyzőre – Forrás: Fókusz – videó

 

Celeb vagyok, ments ki innen!

Franciaágyban aludhat a nézők által kiválasztott 2 versenyző, míg a többiek a kempingágyakon, a szabad ég alatt – Forrás: Fókusz – videó

A helyiektől instrukciót is kaptak a táborlakó hírességek: “Ha bárkit megmar a kígyó, akkor próbálják megfogni, hogy azt az ellenanyagot tudják neki a lehető leggyorsabban beadni, ami valóban szükséges!” – mondta el a producer.

A tábor központi része a tűzrakó hely lesz, ahol a szűkös adagjaikat főzik majd meg maguknak a celebek. Az ellátmány naponta 80 gramm rizs és 80 gramm bab, 3 napra előre kapnak adagot. Ha valaki nem tudja jól kiporciózni magának, akkor már a második nap éhezhet.

Mint a riportból kiderül, a táborba még egy extra, piros gombot is beépítenek azzal a felirattal, hogy “Soha ne nyomd meg a gombot!”, ám ha valaki mégis megnyomja kíváncsiságból, akkor a versenyzők ivóvizével lesz probléma.

Kiemelt kép: Sajtóklub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top